يکشنبه, 26 ارديبهشت 1400
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
پیام تبریك دكتر ایمان نیك بین شهردار سیاهكل به مناسبت عید نوروز
دکتر ایمان محمدپور نیک بین در پیامی فرارسیدن نوروز 1400 را تبریک گفت .

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

به نام آفریننده زیباییها

بار دیگر نوروز با تمام زیباییهایش فرا می رسد،بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و بار دیگر طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می شود.

اینجانب حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به تمامی هموطنان علی الخصوص شهروندان عزیز و شریف شهر سیاهکل بویژه خانواده های معظم شهدا و پرسنل زحمتکش شهرداری سیاهکل تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم .

سالی که گذشت با خوبی ها و بدی ها ، هر آنچه که بود ، برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد ، برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد . لذا بدینوسیله ضمن تبریک مجدد فرارسیدن سال نو امید است در سال جدید نیز راه پرافتخار خدمتگذاری به مردم شریف و قدرشناس سیاهکل را با اتکال به الطاف بیکران الهی تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و با همکاری و همدلی و مشارکت همه دلسوزان سپری کنیم .

ایمان محمدپور نیک بین - شهردار سیاهکل

5.7.9.0