جمعه, 6 خرداد 1401
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
اطلاعیه روابط عمومی شهرداری در خصوص هرس درختان
روابط عمومی شهرداری سیاهکل گزارش می دهد .

اطلاعیه روابط عمومی شهرداری در خصوص هرس درختان

با عرض سلام و احترام محضر همشهریان عزیز سیاهکلی به اطلاع می رساند با توجه به تعویض سیم و تیربرق های سطح شهر و استفاده از کابل خود نگهدار طبق قرارداد فی مابین شهرداری و شرکت پیمانکاری سرو سبز ربیع اداره برق به شماره 312 - 1400/1/18 ، شهرداری سیاهکل با درخواست اداره برق به جهت حفاظت از سیستم برق شهر ، همچنین کاهش خطر و آسیب های احتمالی با توجه به فرارسیدن فصل سرما ، برف ، ورزش باد شدید و... اقدام به هرس شاخه های درختان در مسیر خیابان اصلی نمود ( لازم به ذکر است در سال 1397 بر اثر سقوط یک اصله درخت هنگام وزش باد شدید جنب اداره گاز چندین خودرو آسیب دیدند و شهرداری متحمل هزینه بالا شد که الحمدلله خسارت جانی به بار نیاورد)

انجام این عملیات بر عهده پیمانکار اداره برق بوده که اکثریت آن طی دوماه گذشته انجام شده و فقط بخشی از آن یعنی حدفاصل چهارراه سینما تا سه را 16 متری ابوذر باقی ماند . با توجه به سنگینی بیش از 20 شاخه مورب که به سمت خیابان و واحدهای تجاری تغییر مسیر داده بودند نیاز به جرثقیل سنگین بود که در روز سه شنبه 1400/10/21 به گفته ی مهندسین اداره برق با درخواست تعدادی از کسبه مبنی بر عدم تعطیلی کسب و کار آنها در صبح ، به زمانی دیگر موکول شده است .

تصویر سقوط یک اصله درخت در سال 97 براثر وزش باد شدید و خسارت به خودرو ها :

5.7.9.0
    V5.7.9.0